Atelierroute

Atelierroute  2013 Zeist 

Even als vorig jaar hebben de ruim 60 leden van de Beeldende Kunst groep Zeist het MKI gekozen voor het concept, “De Grand Atelierroute”

De  Grand atelierroute Zeist is de jaarlijkse Open Atelierroute van Zeist. 

Tijdens de  Open Atelierroute zijn er kunstenaars die hebben gekozen om zich gezamenlijk te presenteren rond 1 gastatelier en ook kunstenaars die zich alleen in hun eigen atelier presenteren.

Er zijn 32 ateliers die hun deuren openen tijdens de Open Atelierroute

De Open Atelierroute deelnemers zijn herkenbaar aan de vlag met het logo van de Open Atelierroute. 

Vanaf zaterdag 21 september t/m 23 oktober is er een overzichtstentoonstelling van de exposerende leden van de Grand Atelierroute, De tentoonstelling van de  Open atelierroute te Zeist  is te bewonderen in de galerie ‘vier hoog achter aan de hogeweg te Zeist. 

Tijdens atelierroute op 12 en 13 oktober is de galerie ‘vier hoog achter’ gewoon open.

De tentoonstelling kan als vertrekpunt/oriëntatie dienen voor een bezoek langs de Grand Atelierroute.  

Meedoen aan de Open Atelierroute te Zeist kan niet zomaar. Elke kunstenaar zal met zijn werk en Atelier langs een ballotage commissie moeten. Daarom is Workshop-express ook extra trots dat ze ook dit jaar mee mogen doen met de Open Atelier route te Zeist. 

Uiteraard zal Maarten Schepers zijn werk tentoonstellen tijdens de Open Atelierroute!  Maar Workshop-express zal ook haar cursisten in de gelegenheid stellen zichzelf te presenteren tijdens de Open Atelierroute te Zeist.  Het Atelier van Workshop-express is immers ook een beetje het Atelier van de cursisten van Workshop-express. Tijdens de Open Atelierroute zal het voor de  meeste cursisten de eerste keer zijn dat ze hun werk presenteren, best spannend!  Het werk mag best gezien worden!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Beeldhouwen