Ateliers

Atelierroute Lopikerwaard

Het Montfoorts kunstenaars collectief kent momenteel drieëntwintig  leden. Voor Maarten  schepers zelf is dit zijn tweede Atelier waar hij voor werkt. In dit atelier werkt Maarten Schepers naast hout ook met andere materialen om tot mooie kunst werken te komen. Vaak zijn de beelden van Montfoorts kunstenaars collectief die worden gemaakt een inspiratie voor het zijn werk uit houten beelden. Bekijk ook is de site van het MKC www.montfoortskunstenaarscollectief.nl

Een keer in de twee jaar wordt er in Lopikerwaard een atelierroute georganiseerd. Dit jaar is er ook een Atelierroute Lopikerwaard georganiseerd en het MKC mag hier ook aan deelnemen.

Het Montfoorts kunstenaars collectief is vertegenwoordigd in de centrale tentoonstelling en richt een tentoonstelling in het atelier van het Montfoorts kunstenaars collectief. Verder zal in het Montfoorts kunstenaars collectief demonstraties gegeven worden hou de beelden zijn ontstaan en worden gemaakt. Natuurlijk zijn de leden (kunstenaars) zelf ook aanwezig, zodat u ze vragen kunt stellen.

Wij heten u van harte welkom:
Montfoorts Kunstenaars Collectief
Bovenkerweg 74 D
3417 TA MontfoortBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Beeldhouwen