Beeldhouwen in Drenthe

Beeldhouwen in Drenthe gaat natuurlijk niet alleen over beeldhouwen alleen. De mensen worden gastvrij ontvangen in de B&B van Pien en Ingrid. De deelnemers slapen in de  prachtige verbouwde Drentse boerderij  van Pien en Ingrid, of in een van de  leuk ingerichte PiPo wagens die aanwezig zijn op het terrein van de B&B,  verder kan men ook kamperen op het terrein van  de B&B.

Pien & Ingrid  verzorgen de maaltijden en wat er verder nodig is om de gasten het naar hun zin te maken zodat de deelnemers zich echt alleen kunnen focussen op het beeldhouwen in hout  en de geweldige inspirerende omgeving. Beeldhouwen in Drenthe is dus een compleet concept.

Tijdens het beeldhouwen in Drenthe krijgt men les van Maarten Schepers van Workshop-express. Maarten verzorgd al het materiaal en men kan gebruik maken van het aanwezige gereedschap. Dus als men deelneemt aan het lange weekend beeldhouwen in Drenthe hoeft men niets mee te nemen.

Maarten gaat uit van wat de mensen willen maken. Hij probeert in te schatten of hetgeen men wilt ook haalbaar is en te realiseren is in de tijd die gegeven is tijdens het lange weekeind beeldhouwen in Drenthe.

Men gaat zo snel mogelijk aan het werk. Maarten zal de deelnemers bijstaan  bij het proces welke moet leiden naar de vorming van het beeld van elke deelnemer. Tijdens het werk zal Maarten de verschillende beeldhouwtechnieken bij brengen waardoor men al doende leert tijdens het beeldhouwen in Drenthe.

De prachtige locatie, de goede verzorging en professionele lessen zijn bijna een garantie dat het beeldhouwen in Drenthe een succes moet worden.

 

beeldhouwen_400Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Beeldhouwen