Beeldhouwen in Frankrijk

Voor de cursus beeldhouwen in Frankrijk is men afgereisd naar Suris, Le Douvet in Frankrijk. Om het onderscheid te maken geven we een toevoeging aan beeldhouwen in frankrijk. We noemen het dus beeldhouwen in hout in Frankrijk. Want dat is wat we gedaan hebben beeldhouwen in Frankrijk maar dan alleen in hout. 

Op  de site van Le Douvet kan men zien waar de beeldhouwers in Frankrijk verblijven.

De gastheer en vrouw Joop en Cathelijne hebben de deelnemers aan de cursus, beeldhouwen in Frankrijk, ongelofelijk goed en gastvrij ontvangen en verwent. De cursus Beeldhouwen in Frankrijk  heeft hele mooie beelden opgeleverd. De cursisten hebben veel geleerd en genoten van de cursus week Beeldhouwen in Frankrijk. 

Door het overweldigende succes hebben we besloten volgend jaar mei weer een dergelijke cursus te organiseren. Mensen kunnen zich nu al opgeven. Als er 6 mensen zich nu melden  bij workshop-express dan kan Workshop-express in samenwerking met Le Douvet kijken of we voor dit jaar een cursus, beeldhouwen in Frankrijk, kunnen plannen.

De cursus beeldhouwen in Frankrijk is dus meer dan  beeldhouwen alleen. Bijzonder is dat deze week, beeldhouwen in Frankrijk,  zich alleen focust op het beeldhouwen in hout, maar dan in de omgeving van Le Douvet.  Dit geeft de cursus beeldhouwenin Frankrijk toch een paar extra dimensies mee. Men kan zich dus een week goed focussen op het beeldhouwen alleen en men proeft de gastvrije sfeer die er in Le Douvet heerst waardoor de mensen zich heel erg welkom voelen. Dit zijn vaakcreatieve vakanties frankrijk die u niet snel zult vergeten

beeldhouwenBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Beeldhouwen