Creatieve vakanties

Beeldhouwen hout dat is wat wij willen. Die passie willen wij delen.

Wat ons verbaasde is dat vele Nederlanders vertrekken naar Frankrijk, Spanje, Italië  Portugal etc……. om allerlei creatieve cursussen te volgen. Als het ombeeldhouwen in hout gaat dan zijn er een paar plekken in Europa waar men een beeldhouwvakantie kan gaan volgen Maar  beeldhouwvakantie in Nederland is er eigenlijk niet (als het om beeldhouwen in hout gaat).

De natuurcamping De Slangenborg in Sellingen (Groningen) vult dit gat op met een aanbod van een beeldhouwvakantie in Nederland.

Het is een prachtig terrein met hele fijne en gastvrije eigenaars. Ook hier zullen de deelnemers aan de beeldhouwvakantie in Nederland goed verzorgd worden door Simone en Erik. 

Elke deelnemer aan de beeldhouwvakantie in Nederland komt met zijn eigen kampeer middel. Simone & Erik zullen voor het ontbijt, lunch en diner zorgen ook de drankjes en hapjes tussendoor worden verzorgd.

Ook beeldhouwvakanties in Nederland kunnen een zeer bijzondere ervaring worden, neem contact op met De Slangenborg voor het actuele beeldhouwaanbod.

Op het terrein van de Slangeborg kan men overnachten op de natuurcamping.

  • U wordt daar goed verzorgd worden door Simone & Erik –de eigenaars van de Slangenborg- zodat men zich goed kunnen focussen op het beeldhouwen en natuurlijk gaat het ook om de gezelligheid!
  • Een lang weekeind, een midweek of een hele week er even tussen uit en even wat anders doen als anders.
  • Het verblijf is incl. overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, de beeldhouw cursus, BTW en de toeristenbelasting.
  • De groepsgrote is minimaal 5 personen en maximaal 8 personen dus veel persoonlijke aandacht.
  • De reserveringen lopen via De Slangenborg zodat u in overleg met Simone of Erik de plaats kan vastleggen en eventuele dieet wensen met hen kan bespreken.
  • De cursus is voor jong en oud, voor zowel mannen als vrouwen, groot en klein, wel of geen ervaring in het beeldhouwen en vormgeven!


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Beeldhouwen